YAVRU KÖPEKLERE MUDURNU POLİSİ SAHİP ÇIKTI

Mudurnu’da, anne köpeğin ağzıyla taşıyarak İlçe Emniyet Müdürlüğü kapısına bıraktığı 4 yavru köpeğe ilçede görevli polis ekipleri sahip çıktı. Emniyet binasının girişinde yaşayan ve huzur, güven, kahraman, tetik ismi verilen yavru köpekler adeta polis ekiplerinin maskotu oldu.

YAVRU KÖPEKLERE MUDURNU POLİSİ SAHİP ÇIKTI
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

Mudurnu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis ekipleri, anne bir köpeğin emniyet girişi önüne taşıyıp bıraktığı 4 yavru köpeğe sahip çıktı. Aç ve donmak üzere olan yavru köpekler için seferber olan polis ekipleri köpeklere huzur, güven, kahraman ve tetik ismi verdi. Emniyet binası bahçesinden bir an olsun ayrılmayan yavru köpekler adeta emniyet güçlerinin maskotu oldu.

POLİS EKİPLERİNİN NEŞESİ OLDULAR

Köpeklere sahip çıkan polis ekiplerinden Müjdat Yavuz, “Görevde olduğumuz bir akşamda emniyet binamızın girişinde yavru köpekleri gördük. Anne köpek ağzıyla taşıyarak kapının önüne bırakmış. Biz de onlara sahip çıktık. Yemek, mama ve sıcak bir ortamda yaşama imkanı oluşturduk. Boş vakitlerimizde onlarla ilgileniyoruz. Anne köpek bizim binanın güvenli olduğunu hissederek yavruları buraya taşıdı sanki. Ara ara yavrularını kontrol etmek için geliyor ve sonra gidiyor. Bu soğuk kış günlerinde yavrular adeta içimizi ısıttı. Bize dost oldular. Bizim neşemiz oldular. Onlara huzur, güven, kahraman ve tetik ismi verdik.” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.