MUDURNU'YA TAM DESTEK SÖZÜ VERDİMANSUR YAVAŞ, DOĞAN ONURLU'YU MAKAMINDA AĞIRLADI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Mudurnu Belediye Başkan Adayı Doğan Onurlu ile buluştu. Mansur Yavaş, “Tarihi İpekyolu güzergahı üzerinde bulunan Mudurnu’nun özellikle turizm anlamında gelişmesi adına ciddi çalışmalarımız var. Doğan Başkanımız göreve geldiği zaman tarih kokan güzel Mudurnu’muz için her türlü desteği Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak gerçekleştireceğiz.” dedi.

MANSUR YAVAŞ, DOĞAN ONURLU'YU MAKAMINDA AĞIRLADI
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

CHP Mudurnu Belediye Başkan Adayı Doğan Onurlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın daveti üzerine Ankara’ya gitti. Onurlu, beraberindeki partililer ve Mudurnu Sürdürülebilir  Kalkınma Derneği Başkanı Fulya Kırımoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde Mansur Yavaş ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. Karşılıklı sohbet havasında geçen görüşmede Doğan Onurlu, Mudurnu’ya özgür yöresel ürünlerin yer aldığı hediye sepetini Mansur Yavaş’a takdim etti.

MUDURNU’YA DESTEK SÖZÜ VERDİ

Görüşme sonunda açıklamada bulunan Mansur Yavaş, “Öncelikle Doğan Onurlu başkanımızı ve partimizin Mudurnu’daki çok değerli temsilcilerini ağırlamaktan büyük memnuniyet duydum. 5 yıldır İstanbul’dan başlayıp Mudurnu’yu da içerisine kapsayan bölgede İpek Yolu Turizmini başlatmak için çalışmalar yürütüyoruz. Bu projeye çok önem veriyoruz. Mudurnulu hemşehrilerimden bir talebim var. Bu projenin ortaklarından birisi de Mudurnu Belediyesi olacak. İlçenin turizm anlamında gelişmesi için belediyemizle iş birliği yapacağız. Bu noktada çok değerli Doğan Başkanıma yerel seçimlerde destek vermenizi rica ediyorum.” dedi. 

MUDURNU’YU ÇOK SEVDİĞİNİ SÖYLEDİ

Mansur Yavaş, Ankara’daki yoğun iş temposundan fırsat buldukça Mudurnu’ya tatil için geldiğini hatırlatarak, “Tarihiyle, doğasıyla Mudurnu adeta bir cennet. Geleneklerinden kopmadan yaşayan Mudurnu insanının ve ilçenin bendeki yeri ayrıdır. İlçenin gelişmesi açısından belediyelerle yaptığımız iş birlikleri çok önemli. Mudurnu minvalindeki belediyelerimiz ancak bizler gibi Büyükşehir Belediyeleri ile yapılan iş birlikleri ve destekler sayesinde gelişme kaydedebilir. Sayın Doğan Onurlu’nun başkanlığında ilçemiz için seferber olacağımızdan kimsenin endişesi olmasın. Tüm Mudurnulu vatandaşlarımıza saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

Doğan Onurlu ise, kendilerini ağırlayan Yavaş’a teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Geçmişte birçok etkinlikte bir araya geldiğimiz çok değerli Mansur Yavaş Başkanımla bu kez ilçemin belediye başkan adayı olarak buluşmak beni memnun etmiştir. Ankara’da İnşallah Mansur Başkanımla yola devam ediyoruz. Her zaman bizlerin yanında olan ve destek sözü veren başkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.