HÜSEYİN YAĞIN'DAN DOĞALGAZI HANELERE ULAŞTIRMA SÖZÜ

AK Parti Mudurnu Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yağın, göreve geldiklerinde ilçedeki doğalgaz çalışmalarına hız vereceklerini ve tüm haneleri doğalgaz konforuyla buluşturacaklarını söyledi.

HÜSEYİN YAĞIN'DAN DOĞALGAZI HANELERE ULAŞTIRMA SÖZÜ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi AK Parti’den Mudurnu Belediye Başkan Adayı gösterilen ve saha çalışmalarını sürdüren Hüseyin Yağın, göreve geldiklerinde ilçedeki doğalgaz çalışmalarına hız vereceklerini söyledi.

Hüseyin Yağın, konuya ilişkin şunları kaydetti; “AK Parti olarak, Cumhuriyet’in 100. yılında ilçemize yakışan hizmet ve eserleri kazandırmaya devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, ‘Bolu ilimizde 2023’te doğalgazsız ilçe kalmayacak’ sözünün ardından 2023 Nisan ayı itibariyle doğalgaz arzına başlanması ön görülmekteydi. 17 Ekim 2022 tarihinde Mudurnu ilçemizde doğalgaz altyapı çalışmaları başlamıştı. Bu çalışmalara ilişkin yer tahsisi 8 Eylül 2023, yani 11 ay sonra Mudurnu Belediyesi tarafından yapılmıştı. İnşallah 1 Nisan 2024 tarihinde göreve geldiğimizde ilçe merkezi dahil, 1-2 ve 3. Etap TOKİ’de yaşayan tüm vatandaşlarımızı doğalgaz konforuyla buluşturacağız. Altyapıdan kaynaklı bozulan yolları, sokakları en hızlı şekilde daha iyisini yaparak düzelteceğiz. Hiçbir vatandaşımızdan asfalt ve kaldırımlar için ücret talep etmeyeceğiz.” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.