TAŞKESTİ HALKI SAİM ÇEVİK'İ BAĞRINA BASTI

Geçmişte bir dönem Taşkesti Belediye Başkanlığı görevinde bulunan ve önümüzdeki yerel seçimler öncesi Milliyetçi Hareket Partisi’nden Taşkesti Belediye Başkan Adayı gösterilen Saim Çevik, ilçede seçim ziyaretlerini sürdürüyor.

TAŞKESTİ HALKI SAİM ÇEVİK'İ BAĞRINA BASTI
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi MHP’den Taşkesti Belediye Başkan Adayı gösterilen Saim Çevik, saha çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çevik, esnaf ve halkla iç içe bir seçim süreci gerçekleştiriyor. Ziyaretlerinde talep ve önerileri dinleyen Saim Çevik, göreve geldiklerinde tüm sorunların çözüme kavuşturulacağı sözünü veriyor. 

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Ziyaretlere ilişkin açıklamada bulunan Saim Çevik, “Doğup büyüdüğüm bu güzel beldemde çok güzel işlere, çok güzel eserlere imza atmıştık. Sosyal hizmet belediyeciliğinin nasıl yapılması gerektiğini geçmişte kanıtlamıştık. “Vakti Geldi Taşkesti” diyerek beldemin kaybolan yıllarını telafi etmek adına yine elimi taşın altına soktum. Halkımla iç içe bir seçim süreci geçiriyorum. Onların teveccühüyle inşallah 31 Mart akşamında yeniden göreve geleceğiz. Taşkesti’yi geleceğe taşıyacak olan projelerimizi bir bir gerçekleştirmek adına var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.