CHP'NİN MUDURNU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DOĞAN ONURLU OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mudurnu Belediye Başkan Adayı belli oldu. Geçmişte CHP Mudurnu Gençlik Kolları Başkanlığı yapan ve partinin çeşitli kademelerinde görevde bulunan Doğan Onurlu aday gösterildi.

CHP'NİN MUDURNU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DOĞAN ONURLU OLDU
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

CHP'nin Bolu Belediye için Tanju Özcan’ı yeniden aday göstermesinin ardından Mudurnu ilçesinde kimin aday olacağı merak konusu olmuştu. CHP Mudurnu Belediye Başkan Adayı ilçenin sevilen ve tanınan isimlerinden Doğan Onurlu oldu. CHP Mudurnu İlçe Teşkilatı ve CHP Bolu İl Teşkilatı’nın oluruyla ismi CHP Genel Merkezi’ne bildirilen Onurlu, Parti Meclisi tarafından oy birliğiyle aday gösterildi. 
Doğan Onurlu Kimdir?
1984’te Mudurnu’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Mudurnu’da tamamladı. Genç yaşta ilçede esnaflığa başladı. Siyasete CHP’ye üye olarak başlayan Onurlu, uzun bir süre CHP Mudurnu İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini başarıyla yürüttü. İlçe teşkilatının çeşitli kademelerinde görev yapan Onurlu 2019 yerel seçimlerinde Seyrancık Mahallesi Muhtarı oldu. 2023’te ise Mudurnu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı seçildi. Doğan Onurlu evli ve 2 kız çocuğu babasıdır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

1 yorum yapılmış

  • Nurten Uluutku (3 ay önce)
    Başarılar dilerim
    0
    0
    Yanıtla