TAHSİN MERT KARAGÖZ'DEN DOĞAN ONURLU'YA DESTEK“TÜM CHP'Lİ BELEDİYELERİ MUDURNU İÇİN SEFERBER EDECEĞİZ”

CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, CHP’den Mudurnu’da aday gösterilen Doğan Onurlu ile 2019’da kaybettikleri belediyeyi yeniden kazanacaklarını söyledi. Karagöz, “Doğan başkanımızla birlikte Mudurnu’ya sosyal belediyecilik anlayışını kazandıracağız. Bolu Belediyesi’ni Tanju Özcan başkanımız ile yeniden kazanıyoruz. Bolu’yu kazanmaktan yana hiçbir endişemiz yok. Bolu Belediyesi’nin de destekleriyle Mudurnu’ya, Mudurnu Belediyesi’ne ciddi katkılarımız olacak. Sadece Bolu Belediyesi değil, İstanbul, Ankara ve CHP’de olan diğer büyükşehir belediyelerimizi, tüm belediyelerimizi Mudurnu’ya destek noktasında seferber edeceğiz. Doğan başkanımız ve Mudurnu halkımızın emrinde olacağız.” dedi.

“TÜM CHP'Lİ BELEDİYELERİ MUDURNU İÇİN SEFERBER EDECEĞİZ”
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Mudurnu’da CHP Doğan Onurlu’yu aday gösterdi. Geçmişte CHP Mudurnu Gençlik Kolları Başkanlığı yapan ve ilçe teşkilatının birçok kademesinde görevde bulunan Onurlu’nun adaylığı ilçe teşkilatında büyük bir mutlulukla karşılandı. CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, Doğan Onurlu’nun adaylığı sonrası gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. 

“PARTİMİZİN İÇİNDE YETİŞMİŞ, DAVAYA GÖNÜL VERMİŞ GÜÇLÜ BİR İSİM”

Tahsin Mert Karagöz, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde toplanan Parti Meclisi tarafından Mudurnu’da adaylarının belli olduğunu söyleyerek, “Sayın Doğan Onurlu’nun Mudurnu’da adaylığı netlik kazandı. Öncelikle adayımız Mudurnu’ya hayırlı olsun diliyorum. Adayımız Mudurnu’da Seyrancık Mahallesi Muhtarlığı, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı görevi yürüten ve oldukça sevilen bir isim. Geçmişte Mudurnu Gençlik Kolları Başkanlığı yapan ve teşkilatın kademelerinde aktif olarak görev alan bir isim. Partimizin içinde yetişmiş, davamıza gönül vermiş güçlü bir isimle Mudurnu’da seçime giriyoruz.” dedi.

DOĞAN ONURLU’YA TAM DESTEK VERECEKLER

2019 yerel seçimlerinde Mudurnu’da belediye başkanlığını kaybettiklerini hatırlatan Karagöz, “2019’da kazaya bıraktığımız güzel ilçemizdeki belediyeyi Doğan başkanımızın, ilçe teşkilatımızın ve değerli halkımızın öncülüğünde tekrardan kazanacağız. İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Karacakaya, ilçe yöneticilerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, üyelerimiz çok güzel bir seçim çalışması yürütecek. Yaptığımız çalışmalar neticesinde Mudurnu’da kazanacak en güçlü aday Doğan Onurlu. Allah’ın izniyle 31 Mart akşamında partimizin adayı başkan olacak. Sosyal belediyecilik anlayışını Mudurnu halkımıza yeniden kazandıracağız. Doğan başkanımız bize bir söz verdi. Seçimlerde oy veren, vermeyen herkesin başkanı olacak. Esnafın, vatandaşın sorunlarını çözmeye odaklı ve onlarla iç içe bir başkan olacak. Bizlere ilçeye dair hayallerini ve projelerinden bahsetti. İlçeye ivme kazandıracak, ilçeyi geleceğe taşıyacak sağlam projeleri var. Bolu Belediyesi’ni Tanju Özcan başkanımız ile yeniden kazanıyoruz. Bolu’yu kazanmaktan yana hiçbir endişemiz yok. Bolu Belediyesi’nin de destekleriyle Mudurnu’ya Mudurnu Belediyesi’ne ciddi katkılarımız olacak. Sadece Bolu Belediyesi değil, İstanbul, Ankara ve CHP’de olan diğer büyükşehir belediyelerimizi, tüm belediyelerimizi Mudurnu’ya destek noktasında seferber edeceğiz. Doğan başkanımız ve Mudurnu halkımızın emrinde olacağız.” diye konuştu.

TANJU ÖZCAN MUDURNU’DA ZİYARETLERE EŞLİK EDECEK

Karagöz, konuşmasının devamında şöyle dedi; “İlçelerimizdeki tüm adaylarımız belli olduktan sonra ilde toplu bir aday tanıtım toplantısı gerçekleştireceğiz. Daha sonra adaylarımızla iki günlük bir kamp programı yapacak, ilçedeki projelerimizi belirleyeceğiz. Diğer ilçelerdeki adaylarımızla yapacağımız gibi Doğan başkanımız ve ilçe teşkilatımızın değerli temsilcileriyle Mudurnu’da ziyaret programları gerçekleştireceğiz. Bu programlara çok değerli Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan da eşlik edecek.” 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.