“DOĞAN BAŞKANIMIZIN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİYİZ”TANJU ÖZCAN MUDURNU'YA GELECEK

Bolu Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan’dan, CHP Mudurnu Belediye Başkan Adayı Doğan Onurlu’ya tam destek açıklaması geldi. Özcan, “Mudurnu’nun kalbimde, gönlümde farklı bir yeri var. Seçim döneminde Doğan başkanımızla birlikte ilçe halkıyla kucaklaşacağız. Doğan başkanımız göreve gelir gelmez Bolu Belediyesi olarak tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz” dedi.

TANJU ÖZCAN MUDURNU'YA GELECEK
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

CHP Mudurnu Belediye Başkan Adayı Doğan Onurlu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile buluştu. İki isim, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi fikir alışverişinde bulundu. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada Özcan, Mudurnu’ya ve Doğan Onurlu’ya destek sözü verdi.

“MUDURNU’YA YATIRIMI BOLU BELEDİYESİ GETİRİR”

Tanju Özcan, ziyarette yaptığı konuşmada, “Mudurnu’nun kalbimde, gönlümde her zaman ayrı bir yeri vardır. Bolu’da belki de en fazla ziyarette bulunduğum ilçelerden biridir. Mudurnu’nun güzel insanları her girdiğim seçimde bana sonsuz destek vermiştir. Geçmişte iki dönem Mudurnu CHP’nin yönetimindeydi. Ama o zaman Mudurnu’nun şanssızlığı Bolu Belediyesi’nin de iki dönem AK Parti’de olmasıydı. Biz göreve geldiğimizde Mudurnu’ya birçok yatırım gerçekleştirdik. Mudurnu Belediyesi’ne her zaman destek verdik. AK Parti gibi ayrıştırmadık. Mudurnu’ya yatırımı Merkezi Hükümet getirmez. Mudurnu’ya yatırımı getirecek olan Bolu Belediyesi’nden başka bir kurum değildir.” dedi.

“DOĞAN BAŞKANIN VE MUDURNU’NUN YANINDAYIZ”

Tanju Özcan, şöyle devam etti; “İlçede samimiyetiyle, dürüstlüğüyle çok sevilen güçlü bir adayımız var. İnşallah hem Bolu’da hem de Mudurnu’da kazanacağız. Bolu Belediyesi olarak Doğan başkanımız ve Mudurnu’nun yanındayız. Seçimleri kazandığımızda ilçemize her türlü desteği vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah önümüzdeki günlerde Doğan başkanımız ve teşkilatımızın değerli temsilcileriyle ilçede halkımızla kucaklaşacağız”

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

1 yorum yapılmış

  • Hakkı Turgutlu DURUKAN (3 ay önce)
    Başarılar iki başkan adaylarım. Sizlere hepimiz güveniyoruz. Yolunuz ve başaŕılarınız sonsuz olsun.
    0
    0
    Yanıtla