“MUDURNU'YU DAHA GÜZEL GÜNLERE TAŞIMAK İÇİN YOLA ÇIKTIM”SAMİ ÖZDEMİR CHP'DEN ADAY ADAYI OLDU

Mudurnu’nun tanınmış isimlerinden Sami Özdemir, CHP’den Mudurnu Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Özdemir, “Mudurnu'yu daha güzel günlere taşımak için yola çıktım." dedi.

SAMİ ÖZDEMİR CHP'DEN ADAY ADAYI OLDU
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

CHP’nin Mudurnu’da güçlü isimlerinden Sami Özdemir, partisinden Mudurnu Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Özdemir, CHP Mudurnu İlçe Başkanlığı’nda aday adaylığına ilişkin belgeleri teslim etti. İlçe Başkanı Engin Gülay, Sami Özdemir’e çıkmış olduğu bu yolda başarılar diledi.

"İLÇE HALKI EN İYİSİNE LAYIK"

Evrak tesliminin ardından gazetemize açıklamada bulunan Özdemir, “Uzun yıllardır birçok görevde bulunduğum partimden belediye başkanlığı için aday adayı oldum. Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adayı olmak bir ayrıcalıktır. İnşallah partimizin takdiriyle aday olacak, seçimlerde halkımızın desteğiyle başkan olarak ilçemi en güzel şekilde temsil edeceğim. Bu ilçenin, ilçede yaşayanların en iyisine layık olduğu inancını taşıyorum. Mudurnu'yu daha güzel günlere taşımak için yola çıktım. İlçeyi ileriye taşıyacak olan projelerimi aday olduğum süreçte geniş kapsamlı bir basın açıklamasıyla duyuracağım. Ben, şimdiden partimizden aday adayı olacak arkadaşlarıma başarılar diliyorum.” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.