“2025’TE HALKIMIZ DOĞALGAZ KONFORUNA KAVUŞACAK”SAİM ÇEVİK’TEN TAŞKESTİ İÇİN DOĞALGAZ SÖZÜ

Milliyetçi Hareket Partisi Taşkesti Belediye Başkan Adayı Saim Çevik, seçimleri kazanmaları durumunda Taşkesti’nin taşımalı sistem doğalgaza kavuşacağı sözünü verdi.

SAİM ÇEVİK’TEN TAŞKESTİ İÇİN DOĞALGAZ SÖZÜ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

31 Mart yerel seçimleri öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi tarafından Taşkesti Belediye Başkan Adayı gösterilen Saim Çevik, ilk projesini açıkladı. Çevik, Taşkesti halkına taşımalı sistem doğalgaz müjdesi verdi. Çevik, bu konuda gerekli görüşmeleri sağlayacaklarını ve belde halkının 2025’te doğalgaz konforuna kavuşacağını söyledi.

DOĞALGAZ KONFORUNA KAVUŞACAĞIZ

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Saim Çevik, “Geçmişte çok güzel hizmetler ve kalıcı eserlere imza attığımız beldemizde, yeniden göreve layık görülmemiz durumunda önemli projeleri hayata geçireceğiz. Bolu’da hemen hemen birçok ilçemiz doğalgaza ulaştı. Taşkesti’de olmasını istediğimiz en önemli projelerimizden biri de doğalgaz. Bu konuda, Sayın Bolu Milletvekilimiz İsmail Akgül ve Bolu İl Teşkilatımızın öncülüğünde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nda gerekli girişimlerde bulunacak ve süreci hızlandıracağız. 1-2 ve 3. Etap TOKİ başta olmak üzere beldemizdeki tüm noktalara taşımalı sistem doğalgazı getireceğiz. Halkımızı doğalgaz konforuna kavuşturacağımıza söz veriyoruz. 2025’te beldede doğalgaz olmayan hane kalmayacak.” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.