NECDET TÜRKER EN BÜYÜK HEDEFİNİ AÇIKLADI

Milliyetçi Hareket Partisi tarafından, yapılacak olan yerel seçimler öncesi yeniden Mudurnu Belediye Başkan Adayı gösterilen Necdet Türker, yeniden başkan seçildiğinde en büyük hedefini açıkladı. Türker, “En büyük hedefim bütün Mudurnu’ya doğalgazı yaymak.” dedi.

NECDET TÜRKER EN BÜYÜK HEDEFİNİ AÇIKLADI
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Yerel seçimlere kısa bir süre kala Mudurnu’da belediye başkan adayları netleşti. Milliyetçi Hareket Partisi, 2019 seçimlerinde Necdet Türker ile kazandığı Mudurnu Belediyesi’ni bu seçimde de kazanmak adına Türker isminde karar kıldı. Yeniden aday gösterilen Necdet Türker, ilk açıklamasını Mudurnu’nun Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hızır İlyas Yıldırım’a yaptı.

“BU GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAMAM LAZIM”

Partisinden yeniden aday gösterildiği için çok mutlu olduğunu belirterek sözlerine başlayan Türker, “MHP Genel Merkezi, MHP Bolu İl ve Mudurnu İlçe Teşkilatımızın desteğiyle, yeniden aday gösterildim. Bana inanan, bana güvenen, arkamda duran tüm partililerime sonsuz teşekkür ediyorum. Bu güveni boşa çıkarmamam lazım. Daha çok çalışıp seçimi yeniden kazanacağız. Kaldığımız yerden hizmetlerimize son sürat devam edeceğiz.” dedi.

“5 YILDA GÜZEL İŞLERE İMZA ATTIK”

2019’da göreve geldiğinde birçok zorluk yaşadığını hatırlatan Türker, “Özellikle altyapı çalışmaları bizleri yordu ama aşkla yapılan herşey güzel sonuçlar doğurur. Borçlu bir belediye aldık. Ama bunun üstesinden geldik. Bütün borçları halkımıza duyurduk. Bu borçları ödeyecek kaynakları bulduk.  Mudurnu’nun altyapısını, pis su, temiz su, yağmur su hatlarımızı, depolarımızı yeniledik. Bütün bozulan yol ve kaldırımları yeniden yaptık. İlçenin altyapısını ve üstyapısını değiştirmek kolay bir iş değil. Biz bunu başardık. 5 yıllık süreçte güzel işlere imza attık.” diye konuştu.

“MUDURNU BELEDİYESİ TARİHİNDE BİR İLK” 

Türker, sadece belediye özelinde değil, ülke ve dünya özelinde yaşanan zorluklardan da etkilendiklerini belirterek, “Pandemi, savaşlar, depremler, orman yangınları, ekonomik sıkıntılar derken çok zorlu bir süreçte başkanlık görevimizi yapmaya çalıştık. Tüm bu zorluklara rağmen belediye tarihinde yapılmayan işleri başardık. 17 bin ton asfaltlama yaptık. Mudurnu Belediyesi’nin kuruluşundan bizim görevi aldığımız güne kadar ilçede 17 bin ton asfaltlama yapılmamıştır. Kilit parke, begonit gibi aldığımız taşların toplamı 100 bin metrekareyi geçti. Belediye kuruluşundan bu yana bu kadar alım yapılmamıştır. “ şeklinde konuştu.

DOĞALGAZ ÇALIŞMALARINA BÜYÜK ÖNEM VERİYOR

Yeniden başkanlığa seçilmesi durumunda ilk iş olarak doğalgaz çalışmalarına ağırlık vereceklerini söyleyen Türker, “Doğalgaz bu ilçe için çok önemli. En büyük hedefim bütün Mudurnu’ya doğalgazı yaymak. Doğalgaz ile ilgili hanelerde tesisat çalışmaları devam ediyor. AKSA Doğalgaz Şirketi ile bu konuda sık sık görüşüyoruz. AKSA, imar yolu olmayan noktalara doğalgaz hizmeti vermiyor. Biz, şehir plancısı yardımıyla daha önceden imar yolu yaptırılmayan noktaların çalışmasını sürdürüyoruz. Bu resmi işleri hallettikten sonra AKSA’ya rapor vereceğiz. Çalışmaların hızlandırılmasını sağlayacağız. 2024 yılı itibariyle hedefimiz doğalgazı tüm hanelerimize ulaştırmak.” İfadelerine yer verdi.

GÜZEL BİR SEÇİM OLMASINI DİLEDİ

Necdet Türker, konuşmasının sonunda şu ifadelere yer verdi; “Adaylık sürecimi çok verimli bir şekilde geçireceğim. Yeniden seçilecekmiş gibi çalışacağız. Havalar müsait olduğu sürece hızlı bir şekilde belediyemizin çalışmaları devam edecek. Diğer parti adaylarıyla kırmadan, dökmeden bir seçime gireceğiz. Vatandaşımızın takdiriyle bir seçim süreci yaşayacağız. Mudurnu’da herkes birbirini tanıyor. Vatandaşlarımız yeniden bizi seçerse çalışmalarımızın üstüne daha da fazlasını katarak kaldığımız yerden devam edeceğiz.”

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.