MUTLULUĞUN ADRESİ BU SEFER MUDURNU OLDU75 ÇOCUĞA MONT VE BOT HEDİYE EDİLDİ

Mutluluğun Adresi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Mudurnu’da eğitim gören 75 çocuğa kışlık mont ve bot hediye edildi.

MUTLULUĞUN ADRESİ BU SEFER MUDURNU OLDU
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

2012 yılında kurulan Mutluluğun Adresi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Mudurnu’da çocukların yüzünü güldürdü. Son yıllarda özellikle köy okullarındaki çocuklarla bir araya gelen dernek yetkilileri Mudurnu Hacımusalar Köyü İlkokulu ve Taşkesti İlkokulu’nda etkinlik düzenledi. Dernek Başkanı Abdullah Özkan, Bolu Temsilcisi Merve Öztürk ve dernek gönüllüleri, okullarda bir araya geldikleri öğrencilere kışlık mont ve bot hediye etti. 75 öğrenciye verilen hediyelerin sponsorluğunu Shareton Levent Otel Yönetimi üstlendi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

1 yorum yapılmış

  • TURHAN (5 ay önce)
    SAYIN DERNEK YETKİLİLERİ YAPMIŞ OLDUĞUNUZ YARDIMLAŞMA ÇOK GÜZEL , OLMAYAN NEDİR BİLİYORMUSUNUZ YARDIM ALAN ÇOCUKLARIN FOTOĞRAFLARLA LANSE EDİLMESİ. 1960 VEYA 1961 MUDURNU CUMHURİYET İLKOKULU (PARKIN OLDUĞU YER) OKUL MÜDÜRÜ OSMAN ATALAY BİLENLER VARDIR, BÖYLE YARDIMLAR O ZAMANLARDADA VARDI . YARDIMALAN ÇOCUKLAR BİRBİRİNİ GÖRMEZDİ EVLERE GİDİLDİĞİNDE SÖYLERDİK BUNU ÖĞRETMENİMİZ VERDİ DİYE BÖYLECE ARKADAŞLARIMIZ ÜZERİMİZDEKİLERİ VELİLERİMİZ ALDI SANIRDI. HİÇ BİR ZAMAN RENJİDE OLMAZDIK.BİZLERDE BU ÇAĞLARDAN GEÇTİK YAŞLARIMIZ 70 ' İN ÜZERİNDE LÜTFEN GELECEĞİN BU ÇOCUKLARI İLERDE KENDİLERİNİ BÖYLE FOTOĞRAFLARLA HATIRLAMASIN.ARAMIZDAN AYRILAN ÖĞRETMENLERİMİZİN MEKANLARI CENNET OLSUN. HAYATTA OLAN MUSTAFA KIRLI ÖĞRETMENİME DE SAĞLIKLI ÖMÜRLER DİLERİM.YEKİLİLER TAKDİR SİZLERİN ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLERİM.
    0
    0
    Yanıtla