MUDURNULU SAFA AYDIN GELECEK VADEDİYOR

Mudurnu'nun yetiştirdiği genç ve gelecek vadeden müzisyenlerden Safa Aydın, "Cimdallı" isimli şarkıya çektiği klip ve yorumla büyük beğeni topladı.

MUDURNULU SAFA AYDIN GELECEK VADEDİYOR
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

Aslen Mudurnulu olan ve özellikle katıldığı birçok televizyon kanalında söylediği şarkılarla hem Bolu'ya, hem de doğup büyüdüğü ilçenin tanıtımına katkı sağlayan genç müzisyen Safa Aydın gelecek vadediyor. Düğün, nişan, kına, panayır gibi organizasyonlarda da sıklıkla sahne alan genç müzisyen çiftetelli ve oyun havalarıyla bu organizasyonlara katılanları coşturuyor. Son yapılan 12. Mudurnu Panayırı'nda da sahne alan ve alanı adeta bir şölen havasına çeviren Aydın, adından sıklıkla söz ettirecek gibi duruyor.

Safa Aydın, geçtiğimiz günlerde "Cimdallı" isimli şarkıya çektiği kliple yine kaliteli bir çalışmaya imza attı. Müzik listelerinde yerini alan şarkı dinleyenlerden tam not aldı. 

İŞTE O ŞARKI

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.