MUDURNULU GENÇ KIZ ÖKSÜRÜK ŞİKAYETİYLE GİTTİĞİ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Aslen Mudurnulu olan 20 yaşındaki Ezgi Şen, öksürük şikayetiyle gittiği hastanede hayatını kaybetti.

MUDURNULU GENÇ KIZ ÖKSÜRÜK ŞİKAYETİYLE GİTTİĞİ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

Mudurnu Hüsamettindere Köyü sakinlerinden Musa-Firdevs Şen çiftinin çocukları olan ve Sümer Mahallesi’nde yaşayan 20 yaşındaki Ezgi Şen, boğaz ağrısı ve öksürük şikayetiyle hastaneye gitti.  Hastanede yoğun bakım altına alınması gerektiği söylenen ve durumu ağırlaşan Şen, tedavi altına alındı. Hastalığının ciğerlerine kadar indiği belirlenen genç kız, yapılan tüm müdahalelere rağmen Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Genç kızın kalp hastası olduğu, zatürre teşhisi ile hastaneye gittiği ve ilerleyen hastalık nedeniyle de organ yetmezliğinden hayatını kaybettiği öğrenildi.
Genç yaşta hayatını kaybeden Ezgi Şen, Sümer Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Çığırtkanlar Mezarlığı'nda ebediyete uğurlandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

2 yorum yapılmış

  • Erdoğan Akalın (5 ay önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun,kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • İsa (5 ay önce)
    ALLSH GEÑÇ KIZIMIZA GANİ GANİ RAHMETİYLE MAĞFİRETİYLE MERHAMETİYLE HİDAYETİYLE CENNETİYLE MUAMELE EYLESİN İNŞALLAH PEYGAMBER EFENDİMİZE KOMŞU EYLESIN AİLESİNE YAKINLARINA VE TÜM SEVENLERİNE RABBİM SABIR VERSİN AILE EFRADININ DA BAŞI SAĜOLSUN.
    %100
    %0
    Yanıtla