MUDURNU'DA İLK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BELLİ OLDU

Mudurnu'da, yerel seçimlere 5 ay kala resmi olarak ilk belediye başkan adaylığını açıklayan isim belli oldu. Genel seçimlerde ilçede 18 oy alan Güç Birliği Partisi'nin Mudurnu İlçe Başkanı Mustafa Doğramacı, belediye başkan adayı olduğunu duyurdu.

MUDURNU'DA İLK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BELLİ OLDU
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

2020 yılında kurulan Güç Birliği Partisi'nin Mudurnu İlçe Başkanı Mustafa Doğramacı, yerel seçimlere 5 ay kala Mudurnu Belediye Başkanlığı için aday olduğunu duyurdu. İlçeye bağlı Yazılar Köyü nüfusuna kayıtlı Doğramacı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Gücümüzü halkımızdan alarak, gücümüze güç katarak, halka hizmet hakka hizmettir sloganımızla eskiyi bozmadan yeni projeler ile daha güzel ve rahat yaşam için yeniliklerle Mudurnu'yu turizmle kaynaştırıp dünyaya tanıtmak için güçlü bir kadroyla sürpriz projeler ile gümbür gümbür geliyoruz. Ben değil biz diyerek gücümüze güç katarak çıktık bu yola. Saygıdeğer halkımdan aldığım destekle, hizmet için ömrünü adanmış güçlü bir ekiple çıktık bu yola. Rabbim utandırmasın ve yardımcımız olsun gücümüz birliğimiz güç birliğimiz daim olsun." ifadelerine yer verdi.

18 OY ALDILAR

Güç Birliği Partisi, 2023 Genel Seçimleri'nde Mudurnu'da en az oy alan partiler arasında yer almıştı. Partiye, ilçe merkezi ve köylerden sadece 18 oy çıkmıştı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.