METİN SOYGÜR YENİDEN REFAH'TAN MI ADAY OLACAK?

2004-2009 yılları arasında AK Parti'den Mudurnu Belediye Başkanı seçilen Metin Soygür'ün, önümüzdeki yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi'nin Mudurnu Belediye Başkan Adayı olabileceği iddia edildi.

METİN SOYGÜR YENİDEN REFAH'TAN MI ADAY OLACAK?
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

Metin Soygür, 2004'te yapılan yerel seçimlerde aldığı 1400'ün üzerinde oyla AK Parti'den Mudurnu Belediye Başkanı seçilmişti. Soygür, 2009 ve 2014'te yapılan seçimlerde de AK Parti'den aday gösterilmiş ancak söz konusu seçimleri az bir farkla CHP'li Mehmet İnegöl kazanmıştı. Metin Soygür'ün 2024 yerel seçimlerine hazırlandığı öğrenildi.

YENİDEN REFAH'TAN ADAY OLACAĞI KONUŞULUYOR

Siyasi kulislerde konuşulan bilgilere Soygür'ün, yaklaşan seçimler öncesi, Fatih Erbakan'ın liderliğinde kurulan Yeniden Refah Partisi'nden Mudurnu Belediye Başkanı Adayı olacağı öne sürülüyor. Bu konuda Yeniden Refah cephesinden Soygür'e herhangi bir adaylık teklifi gelip gelmediği ise şimdilik bilinmiyor. Siyasi hayatına, Milli Gençlik Vakfı Mudurnu Şube Başkanlığı göreviyle başlayan Soygür, AK Parti'ye katılmadan önce Refah Partisi ve Saadet Partisi Mudurnu İlçe Başkanlığı görevinde bulunmuştu.  

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

1 yorum yapılmış

  • Mudurnulu (7 ay önce)
    Hayırlı olsun metin abiye
    0
    0
    Yanıtla