METİN SOYGÜR HALKIN DESTEĞİNİ ALMAYA DEVAM EDİYOR

Mudurnu’da siyasetin önemli isimlerinden AK Parti Mudurnu Belediye Başkan Aday Adayı Metin Soygür, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor.

METİN SOYGÜR HALKIN DESTEĞİNİ ALMAYA DEVAM EDİYOR
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

(BASIN BÜLTENİ)

31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi AK Parti’den Mudurnu Belediye Başkanı Aday Adayı olan Soygür, süreçte ziyaret programlarına hız verdi. İlçe merkezinde her gün esnaf ve vatandaşlarla buluşan Soygür, halktan teveccüh görüyor. 2004-2009 yılları arasında ilçede başkanlık yapan Soygür, aday gösterilmesi ve seçimleri kazanması durumunda ilçede yapmayı hedeflediği projelerini paylaşıyor. Metin Soygür, esnaf ve vatandaşlardan gelen talep, istek ve şikayetleri de not almayı ihmal etmiyor. 

“HERKESİ KUCAKLAYAN BİR BAŞKAN…”

Ziyaretler ve temaslarına ilişkin düşüncelerini paylaşan Metin Soygür, “Aday adaylık sürecimizi en verimli şekilde geçirmeye çalışıyoruz. Başkanlık dönemimde yaptıklarım, yeniden seçilmem durumunda yapacaklarımın teminatıdır. Geçmiş tecrübelerime dayanarak daha iyisini yapabileceğimize inancım tamdır. İnşallah adaylığımız açıklandığında ve seçimleri kazandığımızda herkesi kucaklayan, ayrıştırmayan, kaynaştıran, toparlayan, bir hizmet anlayışını hayata geçirmeyi taahhüt ediyoruz. Ziyaretlerimde beni en iyi şekilde ağırlayan ve teveccüh gösteren ilçe halkıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.