“DAHA ÖNCE BİZ YAPTIK, DAHA İYİSİNİ YİNE BİZ YAPARIZ”METİN SOYGÜR BU AÇIKLAMAYLA ADAY ADAYLIĞINI DUYURDU

2004-2009 yılları arasında Mudurnu Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Metin Soygür, önümüzdeki yerel seçimler öncesi AK Parti’den Mudurnu Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. Soygür, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Daha önce biz yaptık, daha iyisini yine biz yaparız.” dedi.

METİN SOYGÜR BU AÇIKLAMAYLA ADAY ADAYLIĞINI DUYURDU
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Haber: Nurmelek Çelik

31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi AK Parti’nin Mudurnu Belediye Başkan Aday Adayları kesinleşmeye başladı. 2004-2009 yılları arasında AK Parti’den Mudurnu Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Metin Soygür, önümüzdeki seçimler öncesi AK Parti’den Aday Adaylık dilekçesini teslim etti. AK Parti Mudurnu İlçe Başkanlığı’nda yapılan aday adaylık açıklamasında Soygür’ü partililer, yakınları ve ailesi yalnız bırakmadı.

Soygür, burada yaptığı basın açıklamasında, “Bildiğiniz üzere, gençlik yıllarından bu yana burada, memleketim olan Mudurnu'muzda, ticari ve sosyal faaliyetlerde bulunmakta, aynı zamanda da aktif siyasetle ilgilenmekteyim. Sizlerin teveccühü ve desteğiyle yaptığımız Belediye Başkanlığı döneminde ilçemize ve siz kıymetli halkına hizmet etme fırsatı bulduk. Ve kimsenin inkar edemeyeceği birçok proje ve hizmetin altına imzamızı attık.” dedi.

BAŞKANLIK DÖNEMİNDEN BAHSETTİ

İlçede başkanlık yaptığı dönemde güzel işlere imza attıklarını hatırlatan Soygür, “Israrlı duruşumuz sayesinde hükümetimizin desteği ile çözdüğümüz,  40 yıllık Konut sorunu, turizm altyapısı olan tarihi evlerimizin restorasyonu, Mudurnu girişi yol genişletmesi,  dere ıslahı, altyapı çalışmaları, asfaltlama ve çevre düzenlemeleri bunlardan sadece bir kaçıdır. Hizmet süremizce, Devletimizin ve Belediyemizin kaynaklarını, "tüyü bitmedik yetimin hakkı var" inancıyla, israf etmeden ve verimli bir şekilde kullandık. Belediye personelimiz, Meclis üyelerimiz, Teşkilat mensuplarımız, STK ve Siyasi Parti Temsilcilerimiz, Bürokrat ve Vekillerimizle uyumlu çalışarak sorumluluklarımızı yerine getirmeye çalıştık.” diye konuştu.

“DAHA ÖNCE BİZ YAPTIK, DAHA İYİSİNİ YİNE BİZ YAPARIZ”

Soygür, açıklamasının devamında şöyle dedi; “Hayali değil, ayakları yere basan, rasyonel ve mantıklı projelerle talep ettiğimiz kaynak, hizmet ve destekleri almayı bildik. Başkanlığımız sonrası da, içinde yer aldığımız STK'lar ile yine bir şeylere dokunma, bir şeyleri değiştirme ve geliştirme derdinde olduk. Kısacası "Memleketimize hizmeti" her zaman önceleyerek, gereği neyse onu yaptık. Şimdi aynı inanç ve kararlılıkla; daha önce biz yaptık, daha iyisini yine biz yaparız düsturu ve sloganıyla yeniden hizmete, yeniden mücadeleye, yeniden sizlerin desteğine talip oluyor, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde, AK Parti Mudurnu Belediye Başkan Aday Adaylığımı buradan ilan ediyorum.”

21. YÜZYILDA MUDURNU VURGUSU YAPTI

Herkesi kucaklayan bir hizmet anlayışıyla hareket edeceklerine ve 21. Yüzyılda Mudurnu’da güzel işler başaracaklarına vurguda bulunan Soygür, şöyle devam etti; “Türkiye Yüzyılı vizyonunda, güzel ilçemiz, Mudurnumuzun da yer bulması gerektiğini biliyor, ortak akıl ve değerler, kararlılık ve doğru çabalar ile bunun olacağına yürekten inanıyoruz. Sahip olduğumuz birikim ve tecrübeye güveniyor, gelişmiş, kalkınmış, turizmde, tarımda, eğitim ve istihdamda hakettiği hedeflere ulaşmış 21. Yüzyılın Mudurnu'su için desteklerini talep ediyoruz. Gençlerimizin, çocuklarımızın bu ilçeyi terk etmemesi için, göç veren ve zayıflayan değil, göç alan, büyüyen ve müreffeh bir Mudurnu için göreve talibiz. Global teknoloji ve iletişim alışkanlıklarının bir çok değeri değiştirdiği, dönüştürdüğü veya yok ettiği bir zamanda tüm bu etkileri negatiften pozitife, avantajdan dezavantaja çevirecek proje ve vizyonu hayata geçirmek için desteğinize talibiz. Geçmiş tecrübelerimize güvenerek, irademizi ortaya koyarak yapabileceklerimizi biliyoruz. Akılcı, hızlı ve efektif yatırımlara imza atan, sevgi ve saygıya dayalı, dışlayan, bölen değil, kaynaştıran, toparlayan, kucaklayan bir hizmet anlayışını hayata geçirmeyi taahhüt ediyoruz. Sokakta yürürken, bir çay sohbetinde, bir namaz çıkışı, bir selamlaşma sonrası şahsıma gösterdiğiniz teveccüh ve verdiğiniz cesarete güvenerek çıktığımız bu kutlu yolda, en büyük gücümüzün, "sizin yanımızda duruşunuz" olacağını ifade ediyor, desteklerinizi bekliyorum. Bu sürecin, ülkemiz, ilçemiz ve tüm halkımız için en hayırlı şekilde sonuçlanmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyor, saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunarım.”

DİLEKÇESİNİ TESLİM ETTİ

Soygür, açıklamasının ardından aday adaylık dilekçesini AK Parti Mudurnu İlçe Başkanı Hakan Kocakaftan’a teslim etti. Toplantı, toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.