MUDURNU'DA TARİHİ GÜNİLÇEDE DOĞALGAZ HİZMETİ VERİLMEYE BAŞLANDI

Mudurnu’da, taşımalı sistem doğalgaz hizmetinden ilçedeki hane sakinleri yararlanmaya başladı. Mudurnu Belediye Başkanı Necdet Türker, “2023 yılının sonunda hanelerimize doğalgaz verileceği sözünü vermiştik. Bu sözümüzü gerçekleştirdik.” dedi.

İLÇEDE DOĞALGAZ HİZMETİ VERİLMEYE BAŞLANDI
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından 2021 yılında Mudurnu için müjdesi verilen ve 2023 Aralık ayı sonunda hanelere verileceği bildirilen doğalgaz projesinde mutlu sona ulaşıldı. Geçtiğimiz ay ilçe girişindeki 4. Etap Toki mevkiinde AKSA Bilecik Bolu Doğalgaz Dağıtım A.Ş tarafından CNG ve LNG ile beslenecek olan doğalgaz depolama alanı inşası tamamlandı. Bu işlemin ardından hızlıca hanelere doğalgaz tesisatı kuruldu. Yetkililer tarafından, abonelik işlemi tamamlanan ve kullanıma uygun altyapıyı sağlayan hanelere ilk doğalgaz verilmeye başlandı.

İlçeye bağlı Kaygana Mahallesi’ndeki hanelerde kullanımına başlanana doğalgaz hizmetini yerinde gören Mudurnu Belediye Başkanı Necdet Türker, “Bugün çok mutlu ve heyecanlıyız. 2023 yılının sonunda hanelerimize doğalgaz verileceği sözünü vermiştik. Bu sözümüzü gerçekleştirdik. Hanelerimizde doğalgaz kullanılmaya başlandı. Bu hizmetin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.

Hizmetten yararlanan ev sahibi Aysel Dursun ise, “Çok mutluyuz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. İlçemizdeki herkesin bu güzel hizmetten yararlanmasını diliyorum.” diye konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.