HÜSEYİN YAĞIN'DAN ÖĞRETMENLERE ANLAMLI HEDİYE

AK Parti Mudurnu Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Yağın, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde ilçede görev yapan tüm öğretmenlere Atatürk ve 100. Yıl Türk Bayrağı figürlü yaka rozeti hediye etti.

HÜSEYİN YAĞIN'DAN ÖĞRETMENLERE ANLAMLI HEDİYE
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

(BASINBÜLTENİ)

AK Parti Mudurnu Belediye Başkanı Hüseyin Yağın, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Abdurrahim Tırsi İmam Hatip Ortaokulu’ndaki yapılan programa katıldı. Yağın, ardından ilçe merkezindeki okulları ziyaret ederek görevli öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Hüseyin Yağın, öğretmenlere Atatürk ve 100. Yıl Türk Bayrağı figürlü yaka rozeti hediye etti.

Ziyaretler sonrası açıklamada bulunan Yağın, “Bir ülkenin kalkınmasında, nitelikli insan kaynağının yetiştirilmesinde, nesillerin toplumsal hayata hazırlanmasında ve ülkenin kültürel mirasının genç kuşaklara aktarılmasında öğretmenlerimizin rolünün ve sorumluluğunun ne kadar büyük olduğu hepimizin malumudur. Böylesine önemli bir görevi olan fedakar öğretmenlerimizin bu güzel gününü kutluyoruz. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete irtihal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet ve saygı ile anıyoruz.” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.