HÜSEYİN YAĞIN ADAY ADAYLIĞINI İLAN EDİYOR

Yakın zamanda AK Parti Mudurnu İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Hüseyin Yağın, önümüzdeki yerel seçimlerde Mudurnu Belediye Başkanı Aday Adaylığı için resmi başvurusunu gerçekleştirecek.

HÜSEYİN YAĞIN ADAY ADAYLIĞINI İLAN EDİYOR
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Uzun yıllardır siyasetin içerisinde yer alan ve 2019-2023 yılları arasında AK Parti Mudurnu İlçe Başkanlığı görevini yürüten Hüseyin Yağın, 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi Mudurnu Belediye Başkanlığı için aday adaylığını duyuruyor. Yağın’ın önümüzdeki günlerde parti teşkilatına resmi aday adaylığı için başvurusunu gerçekleştireceği öğrenildi. Bu başvurunun ardından Yağın’ın aday adaylığı ile ilgili 21 Kasım Salı Günü Saat 15:00'da AK Parti Mudurnu İlçe  Başkanlığı'nda basın açıklaması yapması bekleniyor.
2019 yılından bu yana AK Parti Mudurnu İlçe Başkanlığı görevini yürüten 41 yaşındaki Hüseyin Yağın, bu görevinden geçtiğimiz günlerde belediye başkanlığına talip olmasından dolayı istifa etmişti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.