ERDOĞAN GÜL'DEN KAPALI PAZAR YERİ, HAYVAN PAZARI VE MEZBAHANE SÖZÜ

AK Parti Mudurnu Belediye Başkanı Aday Adayı Erdoğan Gül, ilçede ziyaretlerine devam ediyor. Gül, aday olması ve belediye başkanı seçilmesi durumunda ilçeye son derece modern kapalı pazar yeri, hayvan pazarı ve mezbahane kazandıracağı sözünü verdi.

ERDOĞAN GÜL'DEN KAPALI PAZAR YERİ, HAYVAN PAZARI VE MEZBAHANE SÖZÜ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

18 yıllık Mudurnu Tarım İlçe Müdürlüğü görevinden istifa ederek önümüzdeki yerel seçimler öncesi AK Parti Mudurnu Belediye Başkan Aday Adayı olan Erdoğan Gül, ilçedeki ziyaretlerine son sürat devam ediyor. Her gün belli noktalarda saha çalışması yapan Gül, Mudurnu Hayvan Pazarı ve Cumartesi Pazarı’nı ziyaret ederek pazarcı esnafı ve vatandaşlarla buluştu.

İLÇE HALKINA SÖZ VERDİ

Ziyaretleri sonrası açıklamada bulunan Gül, “Müdür olduğum uzun dönem içerisinde devamlı bir araya geldiğim esnaf ve vatandaşlarımızla bu sefer başkan aday adayı olarak buluşuyorum. Hayvan pazarında esnafımızın talep ve önerilerini dinledim. Ardından Cumartesi pazarında pazarcı esnafı ve vatandaşlarımızla buluştum. İnşallah aday olursam ve belediye başkanı seçilirsem ilçemize son derece modern bir hayvan pazarı, kapalı Pazar yeri ve mezbahane kazandıracağım. Bunu yapacak güç ve iradeye sahibiz.” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

1 yorum yapılmış

  • Başkan Beyhan (5 ay önce)
    Allah hayırlısıyla kazanmayı Nasib eylesin..Hayırlı sağlıklı günler dilek ve temennisiyle...
    0
    0
    Yanıtla