ERDOĞAN GÜL METRUK HALDEKİ TARİHİ BİNALARA DİKKAT ÇEKTİ

AK Parti Mudurnu Belediye Başkan Aday Adayı Erdoğan Gül, ilçede bulunan metruk ve virane haldeki yapıların aslına uygun dönüşümünü sağlayacakları sözünü verdi.

ERDOĞAN GÜL METRUK HALDEKİ TARİHİ BİNALARA DİKKAT ÇEKTİ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Haber: Rahman Topcu

Mudurnu’da 18 yıllık İlçe Tarım Müdürlüğü görevinde bulunan ve geçtiğimiz aylarda AK Parti’den Mudurnu Belediye Başkan Aday Adaylığını ilan eden Erdoğan Gül, ilçe merkezindeki metruk ve virane haldeki yapıların tehlike arz eden durumuna dikkat çekti.

Erdoğan Gül, aday olması ve belediye başkanı seçilmesi durumunda hızlı bir şekilde kolları sıvayacaklarını belirterek, “Maalesef güzel ilçemizde aslına dönüştürülmeyi bekleyen onlarca metruk tarihi yapılar var. Bunlarla alakalı ciddi bir dönüşüm gerekiyor. ‘Tarihi Osmanlı Kasabası’ olarak bilinen ilçemizde bu yapılar için ciddi projelerimiz var. Mal sahibi ve belediye işbirliğiyle bu yapıları yeniden aslına uygun hale getirmek gerekiyor. Göze hitap edici ve ekonomiye katkı sağlayacak bir yenilikten söz ediyorum. Aday olur ve seçilirsek virane haldeki yapılarla ilgili yetkili makamlarla iletişimde olacak, bu sorunu çözüme ulaştıracağız.” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.