DOĞAN ONURLU’DAN ANLAMLI PAYLAŞIM

CHP’nin Mudurnu Belediye Başkan adayı Doğan Onurlu adaylığını anlamlı bir fotoğrafla duyurdu.

DOĞAN ONURLU’DAN ANLAMLI PAYLAŞIM
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Onurlu, sosyal medya hesabından paylaştığı bir mesajla, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Mudurnu Belediye Başkan adayı olduğunu açıkladı. Açıklamasında, “Ülkemizin mihenk taşı,Cumhuriyet Halk Partisinin gençlik kolları ilçe başkanlığı ve ilçe yöneticiliği görevlerinde bulunduğum…Her zaman bayrağını taşımaktan onur ve gurur duyduğum.CHP Mudurnu ilçe teşkilatı ve CHP Bolu il teşkilatının oluruyla ismim CHP Genel merkezine bildirilmiş ve Parti meclisimiz tarafından Mudurnu Belediye Başkan adaylığım oy birliği ile kabul edilmiştir…”ifadesinde bulundu.

Doğan Onurlu, mesajının devamında yakın zamanda hayatını kaybeden ve aramızdan ayrılan Mudurnu’nun kıymetli isimlerinden Güray Mercan’ı anarak, “Almış olduğum bu mutlu haberi,çocukluk ve yol arkadaşım,beraber hayaller kurduğumuz,bayrağını her zaman gururla beraber taşıdığımız…Yakın zamanda aramızdan ayrılan değerli dostum GÜRAY MERCAN ile yıllar önce çekilen bu fotoğraf ile paylaşmak istedim…” dedi.

Başkan Adayı mesajının sonunda parti teşkilatına ve mudurnulu hemşehrilerine teşekkür etti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.