RAGAİP KANDİLİ DUALARLA İDRAK EDİLDİDEMİRCİLER ÇARŞISI'NDA BALLI VE BULAMALI LOKMA DAĞITILDI

Mudurnu’nun tarihi Demirciler çarşısında Regaip kandili dualarla idrak edildi.

DEMİRCİLER ÇARŞISI'NDA BALLI VE BULAMALI LOKMA DAĞITILDI
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Mudurnu ilçesinde İslam aleminde mübarek kabul edilen ve recep, şaban, ramazan aylarını kapsayan ‘‘üç ayların’’ habercisi Regaip kandili dolayısıyla tarihi demirciler çarşısında esnaflar tarafından lokma döküldü. Her yıl geleneksel olarak dökülen ballı ve bulamalı lokmalar vatandaşlara ikram edildi. İkramların ardından Regaip kandiline özel dualar edildi. Programa Mudurnu Kaymakamı Ayhan Kalaycıoğlu, Mudurnu Belediye Başkan Yardımcısı Atakan Türker, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Mudurnu Kaymakamı Ayhan Kalaycıoğlu, ‘‘ Üç ayların ülkemize, milletimize ve ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum. Burada emeği geçen herkese teşekkür ederim. Allah birlikteliğimizi bozmasın ve bozmaya çalışanlara da fırsat vermesin. Regaip kandilimiz mübarek olsun. ‘’ dedi. 

 

 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.