CHP'DE 5 ADAY ADAYI İÇİN TANITIM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Mudurnu Belediye Başkanlığı için aday adayı olan isimler için Aday Adayı Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda kendilerini tanıtan aday adayları, aday gösterilmeseler bile seçilen aday için çalışacakları sözünü verdi.

CHP'DE 5 ADAY ADAYI İÇİN TANITIM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Mudurnu Belediye Başkanlığı için aday adayı olan isimler için Aday Adayı Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi. Mudurnu Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya CHP Genel Merkezi Parti Meclis Üyesi Necati Yağcı, CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, CHP Sakarya Milletvekili Ayça Taşkent, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, CHP Mudurnu İlçe Başkanı Mehmet Karacakaya, CHP Bolu ve Mudurnu teşkilat temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, partililer ve aday adayları katıldı.

MEHMET KARACAKAYA: “BİZLER BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ”

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından toplantıda ilk sözü CHP Mudurnu İlçe Başkanı Mehmet Karacakaya aldı. Karacakaya, “Mudurnu’da birbirinden kıymetli 5 aday adayı ile karşınızdayız. Tüm adaylarımızın yolu açık olsun. Tek ricamız ve isteğimiz vardır. Aday adaylarımızdan birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaları ve Mudurnu Belediyesi’ni geri almalarını istiyoruz. Ve bunu başaracağız. Bizler birlikte güçlüyüz.” dedi.

TANJU ÖZCAN: “BOLU BELEDİYESİ OLARAK MUDURNU’YA HER KONUDA YARDIMCI OLDUK”

Toplantıda söz alan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise, “Mudurnu’nun bende çok ayrı bir yeri var. Partide bulunduğum süreç içerisinde benim en çok ziyaret ettiğim ilçedir Mudurnu. Mudurnulular bizlere her zaman sahip çıktılar. Ben tüm ilçe halkına şükranlarım sunuyorum. Mudurnu bundan önceki iki dönemde CHP’deydi.  Ama o zaman Mudurnu’nun şansızlığı Bolu Belediyesi’nin AK Parti’de olmasıydı. Bu dönem burada MHP’li bir belediye başkanı var. Ama biz Bolu Belediyesi olarak Mudurnu’ya her konuda yardımcı olduk. Bizden yardım isteyen hiç kimseyi geri çevirmedik. Kimseyi partili diye ayırmadık. Mudurnu’ya yatırımı Merkezi Hükümet getirmez. Mudurnu’ya yatırımı getirecek olan Bolu Belediyesi’nden başka bir kurum değildir. Ben Bolu’da yeniden adayım. Allah’ın izniyle de 31 Mart’ta yeniden seçileceğim. Ve Mudurnu’da CHP’den başkan seçilecek olan arkadaşımızı ne zaman bizden yardım isterse yalnız bırakmayacağız. Burada çok aday adayı çıkması güzeldir. Bunlar demokrasimizin zenginliğidir. Ben aday adaylarımızdan sadece bir şeyin sözünü vermesini isterim. Aday adayı olup aday gösterilmeyen arkadaşlarımızın da seçilen aday için, parti için çalışacağına namus ve şeref sözü vermesini isterim.” diye konuştu.

TAHSİN MERT KARAGÖZ: “MUDURNU BELEDİYESİ’Nİ GERİ ALACAĞIZ”

CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz de konuşmasına birlik ve beraberlik mesajı vererek başladı. Karagöz, “Bugün burada büyük bir coşku var. Birbirinden değerli 5 aday adayımız var. Adayımızı belirledikten sonra Allah’ın izniyle 31 Mart seçimlerinde, daha önceden kazaya kurban bıraktığımız Mudurnu Belediyesi’ni geri alacağız. Sizlere bunun sözünü veriyorum. Hangi arkadaşımız aday gösterilirse gösterilsin. Kesinlikle halkın içinde olacak, halkın içinden çıkmayacaktır. Mudurnulu hemşerilerimiz ne istiyorsa seçilecek olan başkanımız onları yerine getirecek. Ayrılmadan, ayrışmadan Mudurnu’yu kazanacağız.” ifadelerine yer verdi.

ADAY ADAYLARI KENDİLERİNİ TANITTI

Yapılan konuşmalarının ardından, CHP’den Mudurnu Belediye Başkan Aday Adayı olan Sami Özdemir, Engin Gülay, Mehmet İnegöl, Nazım Ulusoy ve Yüksel Suiçmez tek tek söz alarak kendilerini tanıttı. 5 isim, aday gösterilmeseler bile seçilen aday ve parti için var güçleriyle çalışacaklarının sözünü verdi. Toplantı, toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.