AK PARTİ'NİN MUDURNU'DA YENİ BAŞKANI KİM OLACAK?İŞTE O İSİMLER

AK Parti Mudurnu İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Hüseyin Yağın'ın ardından gözler yeni başkanın kim olacağına çevrildi. AK Parti Genel Merkezi tarafından partinin yeni başkanı 4 aday arasından belirlenecek.

AK PARTİ'NİN MUDURNU'DA YENİ BAŞKANI KİM OLACAK?
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

2019 yılından bu yana AK Parti Mudurnu İlçe Başkanlığı görevini yürüten Hüseyin Yağın, bu görevinden geçtiğimiz günlerde istifa etti. Yağın'ın, önümüzdeki yerel seçimlerde ilçede belediye başkan adaylığı için böyle bir yol çizdiği öğrenildi. Bu istifanın ardından gözler ilçede partinin yeni başkanının kim olacağına çevrildi. Başkanlık için 4 ismin dilekçelerini AK Parti Bolu İl Başkanlığı'na sunduğu, bu isimlerin Sezai Gündoğdu, Vedat Çelikateş, Hakan Kocakaftan ve Ergün Erdem olduğu bilgisine ulaşıldı. Bu dört ismin AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner eşliğinde Ankara'da AK Parti Genel Merkezi'ne giderek Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile birebir görüşme yapması bekleniyor. 27 Temmuz Çarşamba günü (Yarın) gerçekleşecek olan görüşmenin ardından AK Parti'nin Mudurnu'da yeni başkanı belli olacak.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.