AK PARTİLİ HAKAN KOCAKAFTAN GAZETEMİZE KONUŞTU“AK PARTİ MUDURNU’DA GALİP GELECEKTİR”

AK Parti Genel Merkezi tarafından Mudurnu İlçe Başkanlığı göevine atanan Hakan Kocakaftan, ilk demecini Mudurnu’nun Sesi Gazetesi’ne verdi. Kocakaftan, kısa zamanda partinin kurucuları ve gençlerden oluşan yeni bir yönetim kuracağını söyledi. Ayrıca yerel seçimlerde de AK Parti’nin ilçede galibiyet ipini göğüsleyeceğini vurguladı.

AK PARTİLİ HAKAN KOCAKAFTAN GAZETEMİZE KONUŞTU
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Özel Haber: Nurmelek Çelik

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkezi tarafından Mudurnu İlçe Başkanlığı görevine atanan Hakan Kocakaftan, Mudurnu’nun Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hızır İlyas Yıldırım’a konuştu. Kendisine yöneltilen soruları samimiyetle cevaplayan Kocakaftan, 31 Mart 2024’te yapılması planlanan yerel seçimler öncesi de iddialı açıklamalarda bulundu.

AK PARTİ’YE TEŞEKKÜR

27 Eylül’de atamasının yapıldığını hatırlatarak sözlerine başlayan Kocakaftan, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle, Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in oluruyla AK Parti Mudurnu İlçe Başkanlığı görevine atamam yapıldı. Bu kutlu davanın bir neferi olarak bu görevi bana layık gören Sayın cumhurbaşkanımıza, Sayın Teşkilat Başkanımıza, Bolu İl Başkanlığımıza ve Mudurnu İlçe Başkanlığımıza teşekkür ediyorum. “ dedi.

KURUCULAR VE GENÇLERDEN OLUŞAN YENİ BİR YÖNETİM KURACAK

Kocakaftan, partinin ilçedeki yeni teşkilatlanma süreciyle ilgili kendisine yöneltilen soruya ise, “İlçe teşkilatımızı en kısa sürede yeniden yapılandıracağız. Tüm partili üyelerimizle birlik ve beraberlik içerisinde çalışıp, ilçemiz için hayırlı ve güzel işler yapmak tek arzumdur. Partimize gönül vermiş, yıllarını bu dava için harcamış kurucu üyelerimiz ve enerjilerini bize de yansıtacak gençlerden oluşan bir yönetim hazırlamayı planlamaktayım. Bugün hala partimiz ülkedeki en güçlü parti ise bunun en büyük nedeni birlik, beraberliğin had safhada olmasından kaynaklıdır.”

“AK PARTİ MUDURNU’DA GALİP GELECEKTİR”

Hakan Kocakaftan, yaklaşan yerel seçimler öncesi ilçede ittifak olup olmayacağı ve partinin seçimlere hazırlık süreciyle ilgili soruya ise şöyle cevap verdi; “Koltukta vaktini geçiren bir başkan olmayacağım. Yıllardır hep ilçedeki halkımızın içerisindeydim ve yine aynı şekilde olacak. Teşkilatımın her zaman yanında, halkımızla her zaman iç içe olacak bir başkan olacağım. Yerel seçimlere kısa bir süre kaldı. Bu seçimlerde AK Parti’yi Mudurnu’da birinci parti konumuna getirmek tek amacımdır. İlçede MHP-AK Parti arasında bir ittifak olabileceğini düşünmüyorum. Diğer partilerin de ittifakla seçime gireceğini düşünmüyorum. Bu seçimden AK Parti Mudurnu’da galip gelecektir. İlçe halkı her şeyin en iyisine layıktır. Onların yaşam kalitesini daha da artırmak adına var gücümüzle çalışacağız.”

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.