AK PARTİLİ SUAT GÜNER NET KONUŞTUAK PARTİ MUDURNU'DA ADAY BELİRLERKEN HALKI DİNLEYECEK

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, 2024 yerel seçimleri öncesi Mudurnu’da belediye başkan adayı belirlenirken ilçe halkının görüşlerine kulak vereceklerini söyledi. Güner, “Bizlere Mudurnu’da önce kazanacak, kazandıktan sonra ise ilçede doğru, dürüst, ilkeli bir yönetim anlayışı benimseyecek aday lazım.” dedi.

AK PARTİ MUDURNU'DA ADAY BELİRLERKEN HALKI DİNLEYECEK
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Haber: Nurmelek Çelik

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Olay14 ve Mudurnu’nun Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hızır İlyas Yıldırım’a ilçedeki güncel siyasi konularda önemli açıklamalarda bulundu.

KONUŞMASINA TEŞEKKÜR EDEREK BAŞLADI

Mudurnu’da yakın zamanda yeni bir başkan ve yönetim atamasının gerçekleştirildiğini hatırlatarak sözlerine başlayan Güner, “Geçtiğimiz aylarda Mudurnu’da ilçe başkanımız değişmişti. Sadece Mudurnu’da değil, birkaç ilçemizde başkanlarımız değişti. Bu arkadaşlarımızdan bazıları önümüzdeki yerel seçimlerde belediye başkanı aday adayı olmak istemelerinden dolayı görevlerinden affını istedi. Geçmiş dönemde hizmet eden ilçelerdeki parti başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Farklı bir partide olsa da Cumhur İttifakı paydaşlarından olan Mudurnu Belediye Başkanı Necdet Türker’e de görev sürecinde yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Mudurnu İlçe Başkanlığı görevine atanan Sayın Hakan Kocakaftan’a ve yönetimdeki arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.” dedi.

MUDURNU’DA ADAY BELİRLERKEN HALKA KULAK VERİLECEK

31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi ilçelerde aday belirlerken titiz bir çalışma yürüteceklerini belirten Güner, “AK Parti millete sormadan bir şey yapmaz. Mudurnu’da vatandaşlarımıza soracak ve onların değerlendirmelerini alacağız. Orada vatandaşlarımız ‘AK Parti kendi adayını çıkartsın’ derse ona göre bir yol izleyeceğiz. Cumhur İttifakı olarak devam edilmesini ve belediyenin Milliyetçi Hareket Partisi’nde kalması gerektiğini söylerse belki bir ittifak yapılabilir. Tüm siyasi partiler oy pusulasında kendi logosuyla, kendi adayıyla seçimlere girmeyi arzular. Bizler de bunu muhakkak isteriz. Ama millet bize Mudurnu’da seçimlere nasıl girileceğine ilişkin neyi tavsiye ederse onu yapacağız. Halkımızın görüşlerinin yanı sıra ilçede geçmişte yapılan seçimlerde alınan sonuçlar, parti içi temayül yoklamaları, ilçedeki anket sonuçları da aday belirlememizde bize bir yol haritası olacak. “ diye konuştu.

KAZANACAK ADAY VURGUSU YAPTI

Gazeteci Yıldırım’ın, “Aday belirleme aşamasına gelindiğinde hangi kriterlere dikkat edilecek?” sorusuna ise Güner, “Bizlere Mudurnu’da önce kazanacak, kazandıktan sonra ise ilçede doğru, dürüst, ilkeli bir yönetim anlayışı benimseyecek aday lazım. Biz bu kriterlere bakarak adaylarımızı belirliyoruz. Vatandaşın teveccühüne mazhar olabilecek bir aday olmalı. Vatandaşın karşısında olan bir aday çıkartmayız. Siyaset, vatandaşlar hemhal olmayı gerektirir. Adayımız, ilçe halkıyla bütünleşmiş bir aday olmalı.” diyerek cevap verdi. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.