MUDURNU İLÇE YÖNETİMİNDE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

AK Parti Mudurnu İlçe, Hakan Kocakaftan başkanlığında ilk yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Yönetimdeki yeni isimlere görev dağılımlarının yapıldığı toplantı sonunda Kocakaftan, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

MUDURNU İLÇE YÖNETİMİNDE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkezi’nin oluruyla göreve başlayan AK Parti Mudurnu İlçe Başkanlığı Yönetimi, İlçe Başkanı Hakan Kocakaftan başkanlığında ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Parti binasında yapılan toplantıya partinin Gençlik Kolları Başkanı Birol Efe, Kadın Kolları Başkanı Fatma Cantürk Pekcan, İl Genel Meclis Üyesi Salih Şener ve yeni yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda yönetimdeki isimler için görev dağılımı yapıldı. 

İŞTE YÖNETİMDEKİ İSİMLERİN GÖREVLERİ

Siyasi Hukuki İşler Başkanlığı görevine Sezai Gündoğdu, Teşkilat Başkanlığı görevine Vedat Çelikateş, Seçim İşleri Başkanlığı görevine Ayhan Yaşar, Tanıtım Medya Başkanlığı görevine Levent İnce, Sosyal Politikalar Başkanlığı görevine Nuri Atlı, Yerel Yönetimler Başkanlığı görevine Yılmaz Akçadağ, Ekonomi İşleri Başkanlığı görevine Metin Kökden, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı görevine Kadir Sarıot, Mali ve İdari İşler Başkanlığı görevine Enes Soygür, İlçe Sekreterliği görevine ise Nesrin Sayın getirildi.

KOCAKAFTAN’DAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Toplantı sonunda açıklamalarda bulunan Hakan Kocakaftan, “İlk Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı’nı kalabalık bir parti grubuyla gerçekleştirdik. Güçlü ve dinamik bir kadrodan oluşan yönetim kurulumuzla ilçemizde güzel hizmetlere imza atacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde partimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Yeni yönetimimizin ilçemize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.