MHP TAŞKESTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SAİM ÇEVİK“31 MART AKŞAMINDA KAZANAN TAŞKESTİ OLACAK”

Milliyetçi Hareket Partisi, Taşkesti Belediye Başkan Adayı Saim Çevik’i resmen açıkladı. Saim Çevik, “Geçmişte belediye başkanlığı görevi yaptığım beldemde daha da güzel hizmetler gerçekleştirmek adına bu yola çıktım. İnşallah 31 Mart akşamında kazanan Taşkesti olacak” dedi.

“31 MART AKŞAMINDA KAZANAN TAŞKESTİ OLACAK”
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Taşkesti Beldesi’nde MHP’nin adayı belli oldu. MHP Genel Merkezi tarafından Taşkesti Belediye Başkan Adayı Saim Çevik ilan edildi. 

İLK AÇIKLAMASINI GAZETEMİZE YAPTI

Adaylığının açıklanmasının ardından gazetemize açıklamada bulunan Saim Çevik, “Öncelikle Milliyetçi Hareket Parti’mizin Lideri Sayın Devlet Bahçeli, partimizin Bolu il, ilçe ve belde teşkilatına sonsuz teşekkür ediyorum. Geçmişte, güzel beldemde halkımızın teveccühüyle belediye başkanı seçilmiş ve çok güzel hizmetlere imza atmıştık. Yine kaldığımız yerden devam edeceğiz. Daha güzel hizmetler gerçekleştirmek adına bu yola çıktım. Bu yolda halkımın desteğini benden esirgemeyeceğine inancım tamdır. Yaptıklarımızı ve yapabileceklerimizi en iyi Taşkesti halkı biliyor. İnşallah 31 Mart akşamında kazanan Taşkesti olacak.” dedi.
 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.